REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houbové soté

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z hub připravená pikantní směs na topinky. Ovšem skvělá je také servírovaná teplá, spolu s čerstvým pečivem.


Ingredience:
700 ghub
350 gmražené zeleniny
1 ksfeferonky
1 kscibule
5 lžickečupu
černý pepř
vegeta
olej
sůl
dle chuti cukru

Postup:

1. Na rozpálené pánvi, s menším množstvím oleje, orestujeme na kostičky pokrájenou cibuli dorůžova
2. Přidáme očištěné, vyprané a pokrájené houby, jakmile nám pustí vodu, chvíli je podusíme
3. Nakonec přihodíme zeleninu, necháme ji v pánvi povolit a pak ji společně s houbami dusíme cca 15-20 minut
4. Dochutíme kečupem, pokrájenou feferonkou, pepřem, vegetou a solí a dle chuti přidáme trochu cukru
5. Necháme chvíli probublat a pak buď podáváme horké s čerstvým chlebem nebo necháme vychladnout a tuto směs pak klademe na topinky. Ovšem skvělá je také servírovaná teplá, spolu s čerstvým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy