REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hermelín nakládaný v pivním nálevu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nakládaný hermelín vhodný jako předkrm nebo chutná svačinka.


Ingredience:
4 kshermelíny
3 kscibule
3 ksbobkové listy
1 kspalička česneku
1 snítkarozmarýnu
2 lžícenakládaných chilli papriček
2 lžícebalzamikového octa
0,5 dlsvětlého piva
několik černých oliv
drcený pepř
sůl
olivový olej

Postup:

1. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, polovinu stroužků česneku nakrájíme na plátky
2. Hermelíny nakrojíme ze dvou třetin a dovnitř každého vložíme plátky česneku, kolečka cibule a chilli papričky
3. Plněné hermelíny naskládáme do sklenice, přidáme k nim bobkové listy, olivy, zbylé stroužky česneku a snítku rozmarýnu
4. Olivový olej smícháme s pivem, octem, dochutíme solí a pepřem
5. Nálevem zalijeme hermelíny až po povrch, sklenici uzavřeme a dáme na den uležet při pokojové teplotě, pak naložené sýry skladujeme v lednici.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy