REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Gulášová polévka III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka s vložkou nakrájeného hovězího masa, párků a brambor.


Ingredience:
250 gpředního hovězího masa
1,25 lmasového vývaru
3 lžíceoleje
2 lžíceinstantní jíšky
1 lžícemleté sladké papriky
2 nožkypárků
2 ksvětších brambor
2 ksstroužků česneku
1 kscibule
mletý pepř
bylinky na ozdobení
sůl

Postup:

1. V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme oloupanou, na drobno nasekanou cibuli, přidáme očištěné, na kostičky nakrájené maso a opečeme
2. Vmícháme oloupané, prolisované stroužky česneku, mletou papriku, vše zalijeme osoleným vývarem a vaříme maso do poloměkka
3. Pak do polévky přisypeme oloupané, na kostičky nakrájené brambory a uvaříme doměkka
4. Polévku zahustíme jíškou, necháme přejít varem, nakonec přidáme pokrájené párky a prohřejeme je
5. Polévku dochutíme solí a pepřem, rozdělíme ji do talířů a ozdobíme bylinkami.

Doporučení:

Servírujeme s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy