REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Guláš z hovězí konzervy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pokrm z polotovaru, guláš připravený z konzervy hovězího masa ve vlastní šťávě a dalších ingrediencí.


Ingredience:
1-2 konzervyhovězího masa ve vlastní šťávě
1-2 kscibule
2 kskyselé okurky
50 gtuku
mletá paprika
pepř
sůl

Postup:

1. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme okurky, zamícháme a zaprášíme mletou paprikou
2. Přidáme maso z konzervy i s nálevem, vše už jen prohřejeme, aby se nám měkké maso nerozpadlo
3. Guláš dle chuti osolíme a okořeníme pepřem.

Doporučení:

Kdo má rád typickou chuť guláše, ještě ho dochutí majoránkou a prolisovaným česnekem.

Poznámka:

Recept na hovězí ve vlastní šťávě najdete zde: Hovězí maso ve vlastní šťávě – sterilované.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy