REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovací koření na hovězí steaky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní koření připravené pomocí hmoždíře.


Ingredience:
římský kmín
několik zrnek černé kávy
trochu chilli koření
trochu sladké mleté papriky

Postup:

1. Římský kmín dáme na misku alobalu a na ohni ho necháme chvíli prohřát, až nám začne praskat
2. Mletou papriku přisypeme do hmoždíře spolu s pár zrnky černé kávy, chilli kořením, vše podrtíme
3. Upražený kmín přidáme k ostatnímu koření do hmoždíře a také ho rozdrtíme.

Doporučení:

Směsí dochucujeme plátky nejlépe hovězího masa, maso pak ještě osolíme a posypeme pepřem, mírně potřeme olejem a můžeme grilovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy