REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Gratinovaná minirajčátka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá chutná i dekorativní příloha ke steakům, ale i dalším pokrmům.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
4 kshroznů minirajčat
100 gmásla
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Malá keříková rajčátka ponecháme v hroznu na stopkách
2. Omyjeme je opatrně pod tekoucí vodou a necháme je na čisté utěrce oschnout
3. Potom rajčátka položíme na vymazaný plech, posolíme je, opepříme a pokapeme máslem
4. Necháme je zapéci v troubě rozpálené na 200 °C, dokud nedostanou jemně nazlátlou barvu.

Doporučení:

– Stejným způsobem můžeme gratinovat i ovoce, například ananas.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy