REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Glazovaná karotka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vařená karotka prohřátá ve směsi citronové šťávy, cukru a másla.


Ingredience:
Pro 3 osoby:
1 svazekkarotky
2 lžícemásla
1 lžícecukru
šťáva z 1/2 citronu
voda
sůl

Postup:

1. Očištěnou karotku uvaříme 6 minut v osolené vodě, scedíme, necháme 30 vteřin pod tekoucí studenou vodou a osušíme
2. V pánvi svaříme na sirup šťávu z citronu s cukrem, přidáme máslo a ve směsi prohřejeme osušenou karotku
3. Na talíři můžeme dochutit bylinkovým máslem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy