REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fussili s houbami, hráškem a kukuřicí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené těstoviny promíchané s podušenými žampiony, kukuřicí a hráškem, servírované posypané parmazánem.


Ingredience:
350 gtěstovin fussili
200 gžampionů
150 gmražené kukuřice
150 gmraženého hrášku
80 gstrouhaného parmazánu
1 kscibule
colivový olej
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu na skus, scedíme je a necháme okapat
2. Oloupanou cibuli nasekáme na drobné kostičky a pečlivě očištěné žampiony nakrájíme na středně silné plátky
3. V pánvi na rozehřátém oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, orestujeme, osolíme, opepříme a krátce podusíme
4. Do pánve přisypeme okapané těstoviny, rozmrazený hrášek i kukuřici, promícháme a vše společně krátce prohřejeme, podle potřeby opepříme i osolíme
5. Rozdělíme na talíře, posypeme na jemno nastrouhaným parmazánem a servírujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy