REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Feferonkový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pestrý přírodní svačinový salát ze směsi sterilované zeleniny, cibule a sýra.


Ingredience:
Na 1 kg:
250 gtvrdého sýra
200 gcibule
150 gpaprikového salátu sterilovaného bez nálevu
100 gfeferonek sterilovaných bez nálevu
100 gpaprik sterilovaných bez nálevu
100 gokurek sterilovaných bez nálevu
100 goleje
60 gsterilovaného hrášku bez nálevu
15 gcukru
8 gsoli
5 gworcesterské omáčky
0,5 gmletého černého pepře

Postup:

1. Paprikový salát a feferonky překrájíme na menší kousky
2. Přidáme nudličky papriky (kapie), na plátky nakrájené okurky, okapaný hrášek, kolečka cibule, na nudličky nakrájeného tvrdého sýru (eidam apod.)
3. Vše spolu promícháme s olejem, worcesterskou omáčkou, cukrem a mletým pepřem
4. Podle potřeby salát přisolíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy