REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazolky s kolínky a kabanosem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Levná teplá večeře z opečeného kabanosu, vařených těstovin a fazolek, směs dochucená cibulí, česnekem solí a pepřem.


Ingredience:
1 sáčekzmrazených fazolových lusků
200 gkabanosu
100 gkolínek
50 gslaniny
2 ksstroužky česneku
1 kscibule
kečup
pepř
voda
sůl

Postup:

1. Na vyškvařené slanině zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme oloupaný, na kostičky nakrájený kabanos a také ho opečeme
3. Fazolky povaříme v mírně osolené vodě doměkka, měkké scedíme a necháme důkladně okapat
4. Kolínka uvaříme v mírně osolené vodě také doměkka, okapané promícháme s opečeným kabanosem, s fazolkami, se solí utřeným česnekem a pepřem, směs dobře prohřejeme
5. Na talíři pokrm pokapeme kečupem a podáváme s nějakou nakládanou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy