REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazole se slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařené fazolové lusky opečené na orestované slanině a česneku.


Ingredience:
250 gčerstvých fazolových lusků
150 gslaniny
1 ksvětšé stroužek česneku
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Fazolové lusky vložíme do osolené vařící vody a asi 2 minuty je povaříme
2. Na pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme plátky oloupaného česneku, povařené a důkladně okapané fazolky a vše promícháme
3. Restujeme na mírném plameni asi 7 minut
4. Dle chuti pokrm osolíme a dochutíme pepřem.

Doporučení:

Skvělá příloha k pečenému nebo grilovanému masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy