REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazole na slanině

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přes noc máčené fazole, uvařené ve vodě doměkka, servírované spolu s orestovanou cibulí a slaninou.


Ingredience:
600 gfazolí
80 gslaniny
1 ksvětší cibule
sůl
voda na uvaření fazolí

Postup:

1. Fazole přebereme, opereme a namočíme přes noc do vody
2. Vaříme je ve stejné vodě, ve které jsme je máčely a to pod poklicí doměkka
3. Slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme spolu s nasekanou cibulí
4. Fazole osolíme a promícháme je se slaninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy