REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dušené čínské zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dušené nakrájené zelí na cibuli s máslem.


Ingredience:
500 gčínského zelí
30 gtuku
20 ghladké mouky
1 kscibule
mletý pepř
mletý cukr
petrželka
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Zelí nakrájíme na nudličky
2. Na rozpáleném tuku orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme špetku cukru, nakrájené zelí, osolíme a dusíme do změknutí
3. Změklé zelí zaprášíme hladkou moukou, promícháme, zalijeme teplou vodou a ještě chvíli povaříme
4. Ochutíme pepřem a posypeme nasekanou petrželkou.

Doporučení:

– Podáváme např. jako přílohu ke smaženým karbanátkům s brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy