REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Domácí hranolky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Brambory nakrájené na hranolky a opečené v troubě dozlatova.


Ingredience:
750 gbrambor
olivový olej
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Oloupané brambory nakrájíme na centimetr silné hranolky, na 3 minuty je ponoříme do vroucí vody, slijeme je a dobře osušíme
2. Přendáme na plech, zastřikneme olivovým olejem, osolíme a opepříme
3. Dáme do vyhřáté trouby, pečeme při 250 °C dozlatova a do křupava (15 až 20 minut), během pečení je minimálně dvakrát otočíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy