REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Divoké koření

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Směs rozdrceného koření používaná na nakládání masa při přípravě pokrmů nadivoko.


Ingredience:
10 kskuliček černého pepře
5 kskuliček nového koření
2-3 kskuličky jalovce
1 ksbobkového listu
zázvor dle chuti

Postup:

1. V hmoždíři rozdrtíme jalovec, nové koření, celý pepř
2. Přidáme rozdrobený bobkový list, zázvor a důkladně promícháme
3. Směs dále aplikujeme dle příslušných receptur (většinou se tímto kořením potře maso v celku, které se nechá v chladnu důkladně uležet).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy