REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ďábelský kotlík

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nudličky masa podušené na cibulovém základě spolu s paprikami a salámem, nakonec dochucené rozšlehanými vajíčky.


Ingredience:
500 g hovězí roštěné
200 gtočeného salámu
4 lžíceoleje
1 lžčka mleté sladké papriky
1 lžičkamleté pálivé papriky
3 kscibule
3 ksvajec
2 kspaprik (různých barev)
sójová omáčka
worcesterská omáčka
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky, oloupané cibule nakrájíme na tenká kolečka
2. V hrnci na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme, vmícháme mletou sladkou i pálivou papriku, podlijeme vodou a zvolna dusíme do téměř měkka
3. Potom k masu přidáme očištěné papriky nakrájené na nudličky, salám nakrájený na silnější kolečka a vše dusíme doměkka
4. Nakonec přilijeme rozšlehaná vejce, necháme je srazit, směs dochutíme sójovou a worcesterskou omáčkou.

Doporučení:

Servírujeme s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy