REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ďábelské ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené kostky roštěnky podušené spolu s cibulí, protlakem, feferonkami a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
400 groštěnek
1 kscibule
2 ksfeferonky
3 lžícerajčatového protlaku
1 lžíceoleje
mletá peprika
kari koření
pepř
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Roštěnky nakrájíme na menší kostky a zároveň s kolečky cibule opečeme na oleji dozlatova
2. Přidáme protlak, koření, drobně nakrájené, jadřince zbavené, feferonky
3. Osolíme a podlijeme vodou
4. Pokrm dusíme do změknutí masa.

Doporučení:

Ďábelské ragú servírujeme s plátky bílé veky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy