REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chilský guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z roštěnky nakrájené nudličky masa, opečené na oleji, podušené s kapií.


Ingredience:
500 ghovězího masa (roštěnky)
160 gcibule
60 gkapie
6 lžickečupu nebo rajčatového protlaku
4 lžíceoleje
worcesterská omáčka
čili koření
strouhaný sýr
sůl

Postup:

1. Očištěné a odblaněné hovězí roštěnky nakrájíme přes vlákno na hranolky
2. Maso opečeme na rozehřátém oleji, jakmile je poloměkké, přihodíme na nudličky nakrájené, jadřinců zbavené kapie
3. Přidáme kečup nebo rajčatový protlak, worcesterskou omáčku a čili koření
4. Směs osolíme a necháme ještě krátce podusit 5. Jednotlivé porce na talíři zdobíme nastrouhaným sýrem.

Doporučení:

Servírujeme s čerstvým chlebem nebo podušenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy