Z roštěnky nakrájené nudličky masa, opečené na oleji, podušené s kapií.
Ingredience:
500 g | hovězího masa (roštěnky) |
160 g | cibule |
60 g | kapie |
6 lžic | kečupu nebo rajčatového protlaku |
4 lžíce | oleje |
worcesterská omáčka | |
čili koření | |
strouhaný sýr | |
sůl |
Postup:
1. Očištěné a odblaněné hovězí roštěnky nakrájíme přes vlákno na hranolky
2. Maso opečeme na rozehřátém oleji, jakmile je poloměkké, přihodíme na nudličky nakrájené, jadřinců zbavené kapie
3. Přidáme kečup nebo rajčatový protlak, worcesterskou omáčku a čili koření
4. Směs osolíme a necháme ještě krátce podusit 5. Jednotlivé porce na talíři zdobíme nastrouhaným sýrem.
Servírujeme s čerstvým chlebem nebo podušenou rýží.