REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Česnekový potěr na langoše nebo pizzy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Klasický potěr na čerstvě usmažené langoše, nebo na pizzy. U pizzy potíráme jen vysoké okraje pizzy, těsně před tím, než těsto obložíme ostatními surovinami a dáme pizzu péci. Okraje pizzy budou pak chutnější!


Ingredience:
4 ksstroužky česneku
1 dclvody
1 lžičkasoli

Postup:
  1. Oloupané stroužky česneku buď prolisujeme, nebo utřeme se solí, pokud je prolisujeme, pak sůl vetřeme dodatečně do prolisovaného česneku
  2. Hmotu zalijeme vodou, prošleháme a necháme chvíli odležet
  3. Potěrem potíráme čerstvě upečené langoše, nebo okraje pizzy před tím, než se vloží do trouby a dá péci.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy