REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čatní z vařených brambor

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oloupané vařené brambory nastrouhané na jemno, promíchané s nasekanými chilli papričkami a petrželkou, ochucené šťávou z citrónu a solí.


Ingredience:
2 ksvelkých brambor
2 kschilli papričky
1 kscitrónu
50 gčerstvých listů petrželky
sůl

Postup:

1. Brambory si očistíme a uvaříme ve slupce doměkka, poté necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemno
2. Omyté chilli papričky bez semínek a listy petrželky nasekáme na jemno
3. Do misky si vložíme nastrouhané brambory, nasekané chilli papričky a petrželku, ochutíme šťávou z citrónu, solí a důkladně vše promícháme
4. Bramborové čatní necháme odležet v chladu alespoň 1 hodinu, pak podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy