REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinkový sýr

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plísňový sýr promíchaný s pažitkou, petrželkou, koprem a řeřichou.


Ingredience:
100 gplísňového sýra
1 svazekpetržele
1/2 svazkupažitky
1/2 svazkukopru
řeřicha

Postup:

1. Sýr rozdrtíme, bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme na jemno, řeřichu opláchneme a odstřihneme
2. Všechny bylinky promícháme se sýrem.

Doporučení:

Bylinkovým sýrem plníme například plátky hovězí svíčkové nebo telecí kotlety. Skvěle chutná i na čerstvých krajíčcích chleba potřených máslem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy