REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinkové brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Předvařené brambory naplněné ochuceným máslem, v alobalu na grilu dopečené.


Ingredience:
4 ksvelkých brambor
1 kssnítky tamiánu
1 kssnítky rozmarýnu
1 kssnítky šalvěje
125 gmásla
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Dobře omyté brambory předvaříme ve vroucí vodě 10 minut, slijeme je a osušíme
2. Změklé máslo smícháme s na drobno nasekaným tymiánem, rozmarýnem, šalvějí, podle chuti osolíme a opepříme
3. Potom brambory nařízneme do kříže, naplníme ochuceným máslem a pevně zabalíme do alobalu
4. Pak dáme na gril dopéct 10 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy