REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinková marináda na steaky a klobásy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda z hrubozrnné hořčice, medu, nasekaného čerstvého tymiánu, citronové šťávy a soli.


Ingredience:
2 lžícehrubozrnné hořčice
2 lžícenasekaného čerstvého tymiánu
1 lžícemedu
šťáva ze 2 citronů
sůl

Postup:

1. Do mísy dáme hrubozrnnou hořčici, na jemno nasekaný tymián, med, šťávu z citronu, vše dobře promícháme a podle chuti osolíme
2. Přelijeme do plastové krabičky nebo sklenice.

Doporučení:

Připravenou marinádou potíráme maso při grilování.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy