REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Býčí žlázy s vejci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žlázy nakrájené na kostičky, podušené na cibulovém základě doměkka, smíchané s vejci a ozdobené petrželkou.


Ingredience:
500 gbýčích žláz
3 ksvajec
1 ksvětší cibule
mletý pepř
petrželka
olej
sůl

Postup:

1. V pánvi na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli 2. Přidáme na drobné kostičky nakrájené žlázy a dusíme, když jsou kostičky téměř měkké, vydusíme přebytečnou šťávu
3. Pak přidáme rozšlehaná vejce, osolíme, dochutíme pepřem a na talíři ozdobíme na drobno nasekanou petrželkou.

Doporučení:

Podáváme s čerstvým bílým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy