REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brambory se sádlem v pečicím sáčku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Brambory jak je neznáte. Bez loupání, bez nádobí, neuvěřitelně chutné díky vepřovému sádlu, ve kterém se pečou v troubě.


Ingredience:
1 kgopraných menších brambor
2 lžícesádla
2 lžičkykmínu
čerstvé bylinky
sůl
sáček pro pečení v troubě

Postup:

1. Brambory nakrájíme na dvoucentimetrové plátky nebo na čtvrtky
2. Vhodíme do sáčku, přidáme bylinky, studené sádlo, kmín a sůl
3. Sáček pevně uzavřeme a vložíme do trouby na pekáč nebo plech
4. Pečeme cca 50 minut při 190°C.

Doporučení:

Sáček pro pečení v troubě koupíte v domácích potřebách.

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy