REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborové lupínky smažené

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tenké bramborové lupínky usmažené v dobře rozpáleném oleji do světle nazlátlé barvy.


Ingredience:
1000 gočištěných brambor
160 goleje
voda
sůl

Postup:

1. Očištěné, oloupané a důkladně propláchnuté brambory necháme okapat, pak je nakrájíme na tenké plátky
2. Připravené plátky opět propláchneme ve studené vodě, scedíme je a osušíme
3. Brambory smažíme za stálého míchávání v horkém tuku
4. Po vyjmutí z oleje a důkladném okapání lupínky mírné osolíme a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy