REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Svatební menu I.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Cinzano bianco s citrónem

Předkrm:

Kornoutky se šunkovou pěnou

bílé víno: Chardonnay, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

bílé víno: Chardonnay, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový kompot

červené víno: Modrý Portugal, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Svatební dort, ovoce (jablka, broskve, pomeranče, banány …)

Svatební koláčky

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Courvoisier VSOP

Gold Bols Liguer

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy