REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Silvestrovské menu – vzor

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Martini DRY s olivou

Studený předkrm:

Uzený jazyk v aspiku, bílé pečivo, pivo 12 %

Teplý předkrm:

Žampiony plněné pikantní směsí, bílé pečivo, pivo 12 %

Polévka:

X

Hlavní chod:

Srbská Djulbastia, smažené bramborové hranolky, červené víno: Rulandské červené, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Sýrová mísa, Rulandské červené, oblast …… , ročník …..

Ovoce (jablka, broskve, pomeranče, banány …)

Chuťovky (se šunkou, sardelové, s kaviárem ….)

Digestiv:

Courvoisier VSCP

Gold Bols Liguer, Jelcin

Novoroční přípitek:

Sekt

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy