REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Silvestrovské menu – vzor II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Poslední den v roce musí být výjměčný, také tabule by měla být slavnostní. Tady máte příklad, jak by mělo silvestrovské menu vypadat, ovšem je to jen inspirace a vy si udělejte své menu podle svých představ!


Aperitiv:

Martini bianco

Studený předkrm:

Candát v aspiku, bílé pečivo

Veltlínské bílé, oblast …… , ročník ….

Polévka:

Česneková krémová polévka, opečené plátky toustového chleba

Hlavní chod:

Silvestrovské fondue, červené víno: Cabernet Sauvignon, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Sýrová roláda, banketní pečivo, červené víno: Cabernet Sauvignon, oblast …… , ročník …..

Chuťovky (se šunkou, sardelové, s kaviárem ….)

Ovoce a ořechy

Digestiv:

Likéry, whisky či jiný tvrdý alkohol podle chuti …

Novoroční přípitek:

Sekt

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy