REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Guláš ze skopového masa

Skopové maso, orestované na slanině a dušené.

Jehněčí na majoránce

Kousky jehněčí plece uvařené spolu se zeleninou doměkka a podávané přelité smetanovou omáčkou.

Jehněčí na rozmarýnu

Ochucená uvařená jehněčí kýta servírovaná přelitá omáčkou a podávaná s dušenou zeleninou.

Jehněčí v perníkové omáčce

Recept z počátku 19 století na opečené porce jehněčího hřbetu, podušené ve vývaru, servírované přelité hustou perníkovou omáčkou.

Skopové maso na majoránce

Skopové maso uvařené vcelku společně s kořenovou zeleninou, cibulí a kořením, poté připravená světlá jíška z tuku a hladké mouky, zahuštěná procezeným vývarem, do omáčky vložené nakrájené skopové maso na kostky a omáčka dochucená rozemnutou majoránkou, pepřem a solí.

Skopové v majoránce

Kousky skopového povařené spolu s kořenovou zeleninou, servírované s omáčkou z vývaru, dochucenou drcenou majoránkou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy