REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Guláš ze skopového masa

Skopové maso, orestované na slanině a dušené.

Jehněčí na majoránce

Kousky jehněčí plece uvařené spolu se zeleninou doměkka a podávané přelité smetanovou omáčkou.

Jehněčí na rozmarýnu

Ochucená uvařená jehněčí kýta servírovaná přelitá omáčkou a podávaná s dušenou zeleninou.

Jehněčí v perníkové omáčce

Recept z počátku 19 století na opečené porce jehněčího hřbetu, podušené ve vývaru, servírované přelité hustou perníkovou omáčkou.

Skopové maso na majoránce

Skopové maso uvařené vcelku společně s kořenovou zeleninou, cibulí a kořením, poté připravená světlá jíška z tuku a hladké mouky, zahuštěná procezeným vývarem, do omáčky vložené nakrájené skopové maso na kostky a omáčka dochucená rozemnutou majoránkou, pepřem a solí.

Skopové v majoránce

Kousky skopového povařené spolu s kořenovou zeleninou, servírované s omáčkou z vývaru, dochucenou drcenou majoránkou.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.