REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené

Jehněčí řízek smažený v těstíčku

Jehněčí plátky obalené v těstíčku z vajec, cibule, mléka a koření, usmažené dozlatova.

Jehněčí sardelové řízky

Jehněčí řízky potřené máslem smíchaným se sardelkami, obalené v klasickém trojobalu a usmažené dozlatova.

Jehněčí smažené na francouzský způsob

Předvařené plátky jehněčího masa, marinované, obalené ve vejcích a strouhance, usmažené dozlatova.

Kuličky ze skopového masa

Smažené mleté skopové maso s vejcem, rohlíkem , ochucené cibulí, česnekem,majoránkou, petrželkou a mátou.

Skopové karbanátky v rajské omáčce

Pomleté ochucené skopové plece vytvarované do karbanátek, usmažené a doplněné rajskou omáčkou.

Smažené skopové kotlety

Smažené řízky ze skopového masa.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy