REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Gavros

Gavros jsou vlastně smažené grundle ochucené pouze solí a citrónem.

Opečený lilek – Melitzana sti

Recept z pořadu “VIP Prostřeno” od pana Karla Vágnera na plátky lilků obalených v mouce a opečených na olivovém oleji, dochucených česnekem a solí.

Rajčata plněná rýží, zapečená

V rajčatových pohárech zapečená směs rýže, dužiny rajčat, bylinek a dalších ingrediencí, vhodný teplý předkrm servírovaný například s opečenými bagetami. Na osobu podáváme 1-2 ks zapečených rajčat.

Spanakopita

Řecké slané šátečky vhodné jako předkrm nebo pochoutka k vínu.

Šátečky s tuňákem

Šátečky z listového těsta plněné směsí z tuňáku, pórku, strouhanky, citronové šťávy a petrželky, upečené dozlatova.

Tzatziki II.

Řecký salát nebo studený předkrm, jogurtový dresink se strouhanou okurkou, proslavený po celém světě.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.