REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přílohy

Hřebínky ze slaniny

Pikantní příloha z opečené slaniny obalené v paprice, vhodná ke grilovaným nebo pečeným masům, hlavně rybám.

Maďarské zelí

Na nudličky nakrájené hlávkové zelí, ochucené a zapečené ve vrstvách se slaninou, rajčaty a paprikami.

Sušené švestky dušené na víně

Zajímavá příloha vhodná především k pečenému drůbežímu masu.

Šampaňské zelí

Ochucené červené zelí podlité šampaňským, podušené doměkka.

Tarhoňa – dušená

Jedna z možností, jak uvařit tarhoně, je nejprve je orestovat spolu s cibulí na tuku a pak je podusit pod pokličkou zalité vodou.

Tarhonya (tarhoňa), egg barley

Vařená příloha připravená z vajec, hladké mouky a špetky soli. Jiný název: tarhonya, tarhoňa, či tarhoně.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy