REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hřebínky ze slaniny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní příloha z opečené slaniny obalené v paprice, vhodná ke grilovaným nebo pečeným masům, hlavně rybám.


Ingredience:
250 gslaniny v celku
2-3 lžícemleté sladké lahůdkové papriky

Postup:

1. Slaninu nakrájíme na silnější plátky, ty nakrájíme z jedné strany na ježečka (pravidelné řezy vedle sebe)
2. Připravené plátky obalíme v mleté paprice a opražíme je na pánvi, z obou stran.

Doporučení:

Kdo má rád ostré, smíchá sladkou papriku s paprikou pálivou v poměru podle svých chutí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy