REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Čachochbili z kuřete

Kuřecí prsíčka osmahnutá na oleji a dušená doměkka spolu s cibulí, rajským protlakem a česnekem.

Čachovbili

Kuřecí paličky nebo kuře naporcované na osminky, podušené spolu s konzervovanými, oloupanými rajskými jablíčky a kořením adžika. Recept z pořadu “VIP Prostřeno” od pana Bohumila Klepla.

Gruzínský šašlik

Skopové maso nakrájené na kostky, přes noc naložené, napíchané na grilovací jehly spolu s cibulí, grilované na venkovním roštu.

Kuře Čochašbili II.

Recept z gruzínské kuchyně na jednoduchou, přitom ale velice chutnou úpravu kuřete. Jde o kostky kuřete zprudka orestované, pak podušené doměkka spolu s paprikou, cibulí a nakonec i rajčaty.

Kuře po gruzínsku

Kuře upečené na cibulovém základě se slaninou, paprikou a chilli papričkami doměkka.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy