REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Arménský šašlik

Kousky skopové kýty nebo plecka přes noc naložené a pak na jehlách grilované na roštu, případně v troubě.

Basturma ze svíčkové

Recept původem z Arménie na naloženou svíčkovou, grilovanou na rožni.

Hovězí taštičky Manter II.

Uvařené taštičky plněné masovou směsí, osmahnuté na másle a servírované přelité smetanovou zálivkou.

Kčuč neboli plotice zapečené po arménsku

V zapékací misce upečené plotice ve vrstvách spolu s cibulí, rajčaty, paprikami a kořením

Slepice po arménsku

Malé kousky masa z uvařené slepice, servírované v omáčce z pórku, rajčatového protlaku a dalších ingrediencí.

Slepice po arménsku II.

Opečené porce slepice, podušené na cibulovém základě spolu s rajčaty a dalšími ingrediencemi.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy