REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené


Cibule na víně

Oloupané malé cibulky orestované na másle, posypané cukrem, nakonec podušené v bílém víně s citrónovou šťávou a trochou octa.

Játrové noky s omáčkou

Noky z jater, cibule, vína, česneku a smetany, podávané s rybízovou omáčkou.

Kapr nebo jiná ryba na víně

Porce kapra nebo jiné vhodné ryby zprudka opečené na oleji, pak podušené v kořeněném nálevu doměkka spolu s orestovanou zeleninou, maso vykostěné, proložené zeleninou a zalité studeným nálevem, podávané dobře vychlazené.

Kuřecí prsa nastudeno

Kuřecí prsa podušené na zelenině, nakrájená na plátky, servírovaná přelitá zeleninovou omáčkou.

Mrkvové pyré v aspiku

Ve vývaru, na cibulovém základě, podušená mrkev, rozmixovaná na pyré, promíchaná se želatinou, servírovaná ztuhnutá nakrájená na plátky.

Žampionová paštika

Jemná paštika vláčné konzistence s jemně kořeněnou chutí a vůní po použitých suroviných.

Žampiónový salát s vínem

Chutný předkrm z žampiónů, bílého vína a koření.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.