REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

tvarohové, s tvarohem

Bylinková pomazánka s brutnákem

Tvarohová pomazánka z másla, lžíce kopru a brutnáku, pažitky, citrónové šťávy …

Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone

Zajímavá smetanová pomazánka s chutí uzeného tvarohu, italského sýra, čerstvého kopru, jarní cibulky a petrželky.

Česneková pomazánka

Tvaroh smíchaný se žervé, máslem a utřenými stroužky česneku.

Česnekový tvaroh

Netučný tvaroh dochucený prolisovaným česnekem, nasekanou petrželkou, majonézou, vinným octem, pepřem a solí. Takto vychucený tvaroh se skvěle hodí na chléb či knäckebrot, ale chutná i se syrovou, dobře očištěnou zeleninou.

Havířská pomazánka

Máslo ušlehané s tvarohem smíchané s tvarůžkami, cibulí a feferonkou.

Havířská pomazánka II.

Chutná pomazánka vhodná jako součást snídaňového menu. Ovšem skvěle chutná i k odpolednímu či večernímu čaji, pěkně namazaná na čerstvém pečivu.

Italská sýrová pomazánka

Pomazánka připravená z nivy, tvarohu, brandy a jader vlašských ořechů.

Jahodová pomazánka

Jednoduchá pomazánka z měkkého tvarohu, smetany na šlehání, cukru, citrónové šťávy a jahod nakrájených na malé kousky.

Jarní pomazánka s černou ředkví a pórkem

Tvarohová pomazánka připravená z vyšleháním tvarohu smíchaného s máslem a tavenými sýry, dochucená červenou paprikou, pórkem, solí a nastrouhanou ředkví.

Jarní tvarohová pomazánka

Tvaroh ušlehaný se smetanou, promíchaný s nastrouhanou cibulí, usekanou pažitkou, petrželkou, pampeliškou a mladou kopřivou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy