REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Česnekový tvaroh

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Netučný tvaroh dochucený prolisovaným česnekem, nasekanou petrželkou, majonézou, vinným octem, pepřem a solí. Takto vychucený tvaroh se skvěle hodí na chléb či knäckebrot, ale chutná i se syrovou, dobře očištěnou zeleninou.


Ingredience:
300 gnetučného tvarohu
1 lžícenadrobno nasekané petrželky
1 lžícevinného octa
1 lžícemajonézy
3 ksstroužky česneku
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Všechny přísady spolu s prolisovaným česnekem promícháme
2. Ochucený tvaroh podle chuti okořeníme pepřem a osolíme
3. Necháme v lednici několik hodin, aby se všechny chutě pěkně propojily.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy