REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Havířská pomazánka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná pomazánka vhodná jako součást snídaňového menu. Ovšem skvěle chutná i k odpolednímu či večernímu čaji, pěkně namazaná na čerstvém pečivu.


Ingredience:
250 gměkkého tvarohu
100 golomouckých tvarůžků
1 kscibule
1 lžícenakrájené pažitky
sladká červená paprika
světlé pivo dle potřeby
pepř
sůl

Postup:
  1. Měkký tvaroh utřeme spolu s umletými nebo vidličkou rozmačkanými tvarůžky, nadrobno nakrájenou cibulí a pažitkou
  2. Pomazánku naředíme pivem na potřebnou hustotu, okořeníme, osolíme
  3. Mažeme například na krajíce celozrnného chleba, ozdobíme natí jarní cibulky.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy