REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Liptovský sýr

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tvaroh ušlehaný s mlékem a brynzou, ochucený hořčicí, drobně nasekanou cibulí a okurkou, kořením.


Ingredience:
150 gměkkého tvarohu
100 gbrynzy
2 kssladkokyselé okurky
1 kscibule
8 lžicmléka
1 lžičkahořčice
drcený kmín
mletá paprika
sůl

Postup:

1. Tvaroh ušleháme s mlékem a brynzou
2. Přidáme nadrobno nakrájené okurky a cibuli
3. Osolíme, ochutíme hořčicí, kmínem a paprikou
4. Vše důkladně promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy