REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sváteční čokoláda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horká čokoláda z mléka, čokolády na vaření a šlehačky.


Ingredience:
60 gčokolády na vaření
0,5 lmléka
3 lžítevody
4 lžícemírně ochlazené šlehané
smetany
muškátový oříšek
cukr podle chuti

Postup:

1. Čokoládu rozlámeme na kousky
2. Přidáme 3 lžíce vody a na mírném ohni necháme změknout
3. Zalijeme horkým, ale nesvařeným mlékem a za stálého míchání povaříme
4. Podle chuti osladíme, slijeme do předehřátých šálků, ozdobíme čepičkou šlehačky a zdobíme strouhaným muškátovým oříškem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy