REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařená čokoláda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Základní recept na horkou čokoládu.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
2 dlmléka
2 dlstrouhané čokolády

Postup:

1. Nastrouhanou čokoládu necháme v hrnci v teple změknout
2. Pak k ní přilijeme teplé mléko
3. Postavíme na oheň a za stálého míchání necháme minutu povařit
4. Hotový nápoj přelijeme přes sítko do šálku.

Doporučení:

Do vařené čokolády můžeme přidat i trochu cukru nebo pomerančového cukrového sirupu. Povrch můžeme zdobit šlehačkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy