REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zmrazený špenát jako příloha

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá příprava kostky zmrazeného špenátu.


Ingredience:
500 gzmrazeného špenátu
4 ksstroužky česneku
1 kscibule
1 ksvejce
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Kostku zmrazeného špenátu dáme do nízkého hrnce a pomalu zahříváme až se rozpustí a vypaří přebytečná voda
2. Na pánvi na oleji osmažíme cibuli a přidáme rozpuštěný špenát, prohřejeme, ochutíme česnekem, solí, pepřem a zamícháme 1 ks vejce na zahuštění
3. Chvíli vše povaříme, podáváme jako přílohu k masitým pokrmům servírovaným s knedlíkem nebo i vařenými brambory.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy