REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zkaramelizované cibulky s medem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Cibulky naložené ve vinném octě, orestované na másle s medem, servírované jako příloha k různě upraveným masům.


Ingredience:
125 mlvinného octa
75 gmásla
4 lžícevývaru
3 lžícemedu
voda
pepř
sůl
25 ksmalých cibulek

Postup:

1. Cibulky si oloupeme a vložíme do vody s octem na 2 hodiny, poté je vyndáme a necháme okapat
2. Okapané cibulky dáme na pánev s rozehřátým máslem a na mírném ohni osmahneme 5 minut
3. Poté k cibulkám přidáme med, necháme zkaramelizovat, přilijeme vývar a dusíme, dokud cibulky nezměknou
4. Podle chuti opepříme a osolíme, podáváme jako přílohu k masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy