REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zapékané vepřové kotlety se žampióny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso se žampióny a tvrdým sýrem.


Ingredience:
4 ksvepřových kotlet
150 gžampiónů
150 gsýra Eidam
20 gmásla
2 lžíceoleje
2 ksžloutků
1 dlsmetany
sůl

Postup:

1. Kotlety nakrojíme a lehce naklepeme
2. Očištěné žampióny nakrájíme na plátky a osmažíme na másle, smícháme s 50 g tvrdého sýra na kostičky, osolíme a naplníme do kotlet
3. Kotlety sepneme párátky, osolíme, opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a vyjmeme
4. Kotlety zbavíme párátek, položíme do zapékací misky, posypeme směsí strouhaného sýra, žloutků a smetany a prudce zapečeme v horké troubě.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy