REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vlámské roštěnky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Roštěnky z hovězího nebo telecího masa pokrájené na kostky a podušené ve vlastní šťávě.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
4 ksroštěnky
1 ksmalé cibule
0,5 kskostky cukru
1 lžičkahladké mouky
1,5 dlpiva
30 gmásla
bobkový list
plnotučná hořčice
mletý pepř
tymián
sůl

Postup:

1. Roštěnky odblaníme, naklepeme a nakrájíme na kostky
2. Cibuli očistíme a nakrájíme na plátky
3. Pak cibulku zprudka orestujeme na rozpáleném másle, přidáme maso a lehce je po všech stranách opečeme
4. Nakonec vše zaprášíme hladkou moukou, osolíme, přidáme cukr, hořčici, koření, zalijeme pivem a dusíme pod pokličkou doměkka.

Doporučení:

Vhodná příloha: Vařené brambory, rýže ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy