REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vlámské roštěnky II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní roštěnky podušené na světlém pivu a cibuli, dochucené hořčicí a kořením, servírované s různě upravenými brambory nebo vařenou rýží.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
600 gnízkého roštěnce
2 kscibule
1 ksbobkový list
1 lžíceplnotučné hořčice
3 dlsvětlého piva
hladká mouka
tymián
máslo
pepř
sůl

Postup:
  1. Roštěnec nakrájíme na 4 plátky, na okrajích lehce nařízneme a naklepeme, osolíme, opepříme
  2. Na másle osmahneme do zlatova cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme roštěnky, osmahneme z obou stran, přidáme koření, hořčici, zaprášíme moukou, podlijeme pivem
  3. Dusíme pod pokličkou do měkka.
Doporučení:

Roštěnky podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy