REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vinná marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato marináda se hodí na marinování hovězích steaků.


Ingredience:
240 mlčerveného vína
60 mlolivového oleje
1 lžičkakuliček černého pepře
1 lžícetmavého třtinového cukru
3 kssnítků tymiánu
1 ksbobkového listu

Postup:

1. Olivový olej smícháme s červeným vínem
2. Přidáme kuličky černého pepře, bobkový list, snítky tymiánu a třtinový cukr 3. Dobře vše promícháme a vytvoříme tak marinádu.

Aplikace marinády:
Maso dáme do mísy, zalijeme marinádou a necháme v chladu odležet, nejlépe přes noc, minimálně 4 hodiny. Během marinování několikrát obracíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy