REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tandoori pasta s jogurtem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda na nakládání kuřecího masa určeného ke grilování nebo pečení.


Ingredience:
2-3 lžičkytandoori pasty
0,5 lpřírodního bílého jogurtu
1 ksvětšího citrónu
trochu oleje
sůl dle chuti

Postup:

1. Z citrónu vymačkáme šťávu a tu pak vmícháme do tandoora pasty
2. Směs pak spojíme s jogurtem, přimícháme trochu oleje a dle chuti přisolíme
3. Uchováme v chladnu.

Doporučení:

Marinádu aplikujeme nejlépe přes noc, minimálně však 4 hodiny.

Poznámka:

Tandoori pasta (indické koření) se dá koupit ve všech větších supermarketech.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy